laFilmo

Associació Cultural del Baix Montseny

Què es laFilmo?

Què es laFilmo?

A començaments de l’estiu de 2021 un grup d’amics de Sant Celoni vam decidir iniciar una sèrie d’activitats amb l’objectiu de difondre la cultura cinematogràfica al nostre poble.

Reivindiquem la importància del setè art com una eina que ens ajuda a reflexionar i a poder entendre una mica millor el món que ens rodeja; i això ho fem mitjançant els cinefòrums: la presentació d’un film, la seva projecció i un debat posterior sobre el mateix. La fòrmula dels cinefòrums ens permet entendre molt millor els films i disfrutar-los encara més. Aprenem i sobretot gaudim; i aquest és el valor que aporta laFilmo.

L’1 de juny de 2022 ens constituïm formalment com a associació amb el nom de laFilmo del Baix Montseny. I el diumenge 19 de Juny, amb la projecció “La nit del caçador” (1955) de Charles Laughton, iniciem la programació regular de laFilmo tot i que durant l’any anterior ja havíem organitzat altres cinefòrums però de manera puntual.

Cal tenir en compte que el nostre nom és laFilmo i ho escrivim tot junt, sense espais. Així, escrit tot junt, és la nostra marca.

Qui som laFilmo?

Qui som laFilmo?

Qui som

Ara mateix, laFilmo som:

President
Daniel Vela Nebot

Secretari
Pau Gener Galin

Tresorer
Lluís Campderrich Casacuberta

Vocals
Bartu Gunyalons Villada
Javier Guillén López


No obstant, comptem amb bons amics i col·laboradors com per exemple en Guillem Gomis que ens ajuda molt fent la contextualització històrica d’alguns dels films que projectem, o també l’Ivan Márquez que ens fa una ambientació fantàstica per a les sessions de LES GOLFES mitjançant el seu domini de la il·luminació i d’altres efectes i també ens soluciona moltes qüestions tècniques.

Puc formar part de laFilmo?

Puc formar part de laFilmo?

Pots formar part de laFilmo d’aquestes tres maneres:

  1. Com a assistent a les nostres projeccions: Si assisteixes a les nostres projeccions i participes en els nostres debats,  ja estaràs contribuïnt al nostre projecte; i t’ho agrairem moltíssim!
  2. Com a col·laborador: Els col·laboradors són persones que ajuden a laFilmo, bons amics que, de manera desinteressada, ofereixen a laFilmo algun tipus de servei o de facilitat.
  3. Com a soci: Els socis s’autoobliguen a pagar una quota, i, opcionalment, poden pertànyer a alguna de les comissions de laFilmo. Les comissions són grups de persones que són socies de laFilmo i que s’encarreguen de qüestions específiques. Ara mateix hi ha la comissió de programació (que s’encarrega de decidir els films que es projectaran), la comissió tècnica (que s’encarrega de poder diposar de la infraestructura necessària per a cada esdeveniment que organitzem), i la comissió administrativa (que s’encarrega de tot el que és burocràcia, tràmits, subvencions…)

    Si t’interessa formar part de laFilmo o si tens qualsevol dubte o qüestió a comentar-nos, contacta’ns.